ایده های لازیکا

آشپزی شیرین

نان پنجره ای

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ کامل      ۳عدد

پودر نشاسته       ۲/۱پیمانه

گلاب                    ۱قاشق غذاخوری

آرد                       ۱پیمانه

شیرسرد یا ماست   ۱پیمانه

وانیل                   ۴/۱قاشق چایخوری

پودر قندبرای تزیین   مقداری

روغن برای سرخ کردن  به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.پودر نشاسته+شیر+گلاب و با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدند آرد و کم کم میریزیم.

 

 

 

 

۲.بعد از مخلوط شدن آرد حالا نوبت میرسه به تخم مرغها که دونه دونه اضافه میکنیم +وانیل(برای گرفتن بوی تخم مرغ)و در آخر کار مواد آماده شده رو از صافی رد میکنیم تا اگه گلوله ای در خمیر هست از بین بره.

 

 

 

 

۳.حالا قالب رو میذاریم تو روغن تا داغ بشه(البته نه زیاد چون اگه قالب رو زیاد داغ کنیم وقتیکه در مایه میزنیم خمیرو به خودش نمیگیره یا اینکه خمیر پخته میشه و خیلی زود از قالب جدا میشه)بعد قالب رو در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب... چند لحظه ای در خمیر نگه میداریم تا خمیر به قالب بچسبه بعد در روغن قرار میدیم حالا قالب رو به طرفین و بالا حرکت میدیم تا خمیر از قالب جدا بشه.(بعد ازاینکه چند تا دونه درست کردین قلقش دستتون میاد)

 

 

 

 

 

 

 

۴.بعد از اینکه رنگش یکمقدار طلایی شد از روغن درمیاریم و روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد در پودر قند میغلتونیم...

 

 

 

 

نکته:

۱-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشه.*

۲-بهتر ه در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون تردتر میشه ولی در ماست این حالت رو نداره ونان پنجره ای ها نرم میشه.*

۳-برای اینکه نان پنجره ای خوش عطروطعم بشه تو پودر قند یک مقدار پودرهل بریزید.*

۴.شیرینی های آماده شده رو روی هم نذارین چون داغه و خمیر میشه.*

۵.میتونیم گلاب هم نریزیم.*

 

 

 

[ جمعه هشتم مهر 1390 ] [ 0:51 ] [ arezo ] [ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،