رولت نان و پنیر وسبزی
مواد لازم:
نان لواش ۳عدد
پنیر صبحانه به مقدار لازم
سبزی (ترخان+گشنیز+جعفری+ریحان+) به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.نون هارو به شکل مستطیل برش میزنیم بعد روی لایه اول نون رو خوب با پنیر وبعد هم با سبزی خرد شده میپوشونیم.
۲.هر سه لایه نون رو به همین صورت انجام میدیم بعد رولشون میکنیم..
۳.بعد میذاریم تو کیسه فریزر و میذاریم تو یخچال تا ۲ساعت بمونه.
۴.حالا نون رو از کیسه فریزر درمیاریم و از وسط نصف میکنیم و هر نصفه رو به اندازه ای که دوست داریم برش میزنیم.
نکته:
۱.اگه پنیرتون بی نمک بود مقداری نمک به پنیر اضافه کنید چون اگه بی نمک باشه خیلی خوشمزه نمیشه.*
۲.میتونید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید.*
۳.حتما بذارین ۲ساعت تو یخچال بمونه.* من وقت نداشتم و۲ساعت نگذاشتم تو یخچال بمونه شما حتما این زمان رو به نون بدین تا رولت خوبی داشته باشین...
سلام به وبلاگم خوش اومدین.آرزو هستم با سبدی پر از آرزوهای نو.دستان پر مهر وهنرمندتان رو می بوسم وهدیه ای از باغ تجربه و هنر روبه شما هنرمندان تقدیم میکنم تا توشه ای برای سفر زندگیتون باشه.در این وبلاگ قصد دارم غذاهایی که از (سال 78)از آشپزان هنرمند وماهر کشورمون یاد گرفتم ودرست کردم(منطورم برنامه های آشپزی صدا و سیما) در اختیار شما عزیزان قرار بدم دراین زمینه هیچ ادعایی ندارم و اینجا صرفا آرشیوی هست برای ثبت تجربیاتم همه عکسها از غذاهایی هست که خودم درست کردم.آماده نظراتتون هستم.لطف کنید تا جایی که امکان داره نظرات خصوصی نباشه.در ضمن دوستان خوبم اگه شرایط فراهم بود و دوست داشتید عکس هنرمندی هاتون رو برام به این آدرس بفرستید.