تزیین گوجه فرنگی به شگل گل
با این مدل گل پستهای زیر رو تزیین کردم...
۱.برای شروع کار احتیاج داریم به یک چاقوی تیز و به اندازه دلخواه گوجه فرنگی.
۲.از قسمت بالای گوجه شروع میکنیم به پوست کردن(مثل پوست کردن سیب).فقط باید با دقت پوست بکنیم تا پاره نشه.


۳.از ته گوجه شروع میکنیم به پیچیدن.

۴.حالا گل کامل شده رو در قسمتی که ابتدای گوجه هست قرار میدیم در تصویر مشخصه.به همین راحتی......

نکته:
برشها نباید خیلی کلفت و یا خیلی نازک باشه.*

به همین راحتی یک گل زیبا با گوجه خواهیم داشت که می تونیم در تزیینات غذاها از اون استفاده کنیم .

+ نوشته شده در چهارشنبه پنجم مهر ۱۳۹۱ ساعت 16:20 توسط arezo
|
سلام به وبلاگم خوش اومدین.آرزو هستم با سبدی پر از آرزوهای نو.دستان پر مهر وهنرمندتان رو می بوسم وهدیه ای از باغ تجربه و هنر روبه شما هنرمندان تقدیم میکنم تا توشه ای برای سفر زندگیتون باشه.در این وبلاگ قصد دارم غذاهایی که از (سال 78)از آشپزان هنرمند وماهر کشورمون یاد گرفتم ودرست کردم(منطورم برنامه های آشپزی صدا و سیما) در اختیار شما عزیزان قرار بدم دراین زمینه هیچ ادعایی ندارم و اینجا صرفا آرشیوی هست برای ثبت تجربیاتم همه عکسها از غذاهایی هست که خودم درست کردم.آماده نظراتتون هستم.لطف کنید تا جایی که امکان داره نظرات خصوصی نباشه.در ضمن دوستان خوبم اگه شرایط فراهم بود و دوست داشتید عکس هنرمندی هاتون رو برام به این آدرس بفرستید.