با این مدل گل پستهای زیر رو تزیین کردم...

 کراکت مرغ

سالاد روس قالبی

سالاد جعفری

بورک پنیر و زیتون

سوفله قارچ

کوکوی مرغ

 

۱.برای شروع کار احتیاج داریم به یک چاقوی تیز و به اندازه دلخواه گوجه فرنگی.

 

 

 ۲.از قسمت بالای گوجه شروع میکنیم به پوست کردن(مثل پوست کردن سیب).فقط باید با دقت پوست بکنیم تا پاره نشه.

 

 

۳.از ته گوجه شروع میکنیم به پیچیدن.

 

 

۴.حالا گل کامل شده رو در قسمتی که ابتدای گوجه هست قرار میدیم در تصویر مشخصه.به همین راحتی......

 

نکته:

برشها نباید خیلی کلفت و یا خیلی نازک باشه.*

 به همین راحتی یک گل زیبا با گوجه خواهیم داشت که می تونیم در تزیینات غذاها از اون استفاده کنیم .