کوکوی شیرین
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۵عدد
تخم مرغ کامل ۵عدد
پودر هل ۱قاشق چایخوری
زعفران دمکرده ۱قاشق سوپخوری
ماست ۳قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳قاشق غذاخوری
آرد ۱قاشق غذاخوری سرصاف
شکر ۱قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شهد کوکو:
شکر ۲لیوان
آب ۱لیوان
گلاب ۲قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱.سیب زمینی ها رو میپزیم و بعد از خنک شدن رنده میکنیم(با رنده ریز)*

۲.تخم مرغ ها رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم بعد به سیب زمینی اضافه میکنیم.

۳.ماست ،پودر هل ،روغن مایع و شکر رو به مخلوطمون اضافه میکنیم.




۴.در نهایت آرد رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.


۵.قالب مستطیل شکلی رو با کمی روغن مایع چرب و آردپاشی میکنیم.حالا مخلوط سیب زمینی رو در قالب میریزیم و صاف میکنیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم تا زمانیکه رویه کوکو طلایی بشه.

۶.بعد از فر خارج میکنیم و برشهای لوزی به کوکو میزنیم و از شربت خنک شده روی کوکو میریزیم بعد در قالب رو میذاریم تا ۲ساعت بمونه و شربت خوب به خورد کوکوها بره.(برای درست کردن شهد کوکو آب شکر زعفرون دمکرده رو با هم مخلوط میکنیم بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ۵دقیقه بجوشه و در آخر گلاب رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم تا خوب خنک بشه.)*

۷.بعد از این مدت از قالب جدا میکنیم و در ظرف مورد نظرمون میچینیم.

نکته:
این کوکو رو در ماهی تابه هم میتونین درست کنید مقداری روغن در ماهی تابه بریزین تا خوب داغ بشه بعد از روی حرارت بردارین مایه کوکو رو داخل ماهی تابه بریزین و صاف کنید ،بعد دوباره بذارین روی حرارت کم تا زیر کوکو طلایی بشه و بعد برگردونین تا طرف دیگرش هم سرخ بشه.*


سلام به وبلاگم خوش اومدین.آرزو هستم با سبدی پر از آرزوهای نو.دستان پر مهر وهنرمندتان رو می بوسم وهدیه ای از باغ تجربه و هنر روبه شما هنرمندان تقدیم میکنم تا توشه ای برای سفر زندگیتون باشه.در این وبلاگ قصد دارم غذاهایی که از (سال 78)از آشپزان هنرمند وماهر کشورمون یاد گرفتم ودرست کردم(منطورم برنامه های آشپزی صدا و سیما) در اختیار شما عزیزان قرار بدم دراین زمینه هیچ ادعایی ندارم و اینجا صرفا آرشیوی هست برای ثبت تجربیاتم همه عکسها از غذاهایی هست که خودم درست کردم.آماده نظراتتون هستم.لطف کنید تا جایی که امکان داره نظرات خصوصی نباشه.در ضمن دوستان خوبم اگه شرایط فراهم بود و دوست داشتید عکس هنرمندی هاتون رو برام به این آدرس بفرستید.