تزئین ژله (گل رز با سیب)
مواد لازم:
آب ۲پیمانه
شکر ۱پیمانه
سیب ۲عدد
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب+شکر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
سیبها را از وسط به دو قسمت ببرید بعد به صورت ورقه های نازک برش دهید حالا روی سیبها آبلیمو بریزید تا سیاه نشوند.
سیبهای آماده شده را در آب وشکری که جوشیده بریزید وبگذارید یکمقدار (خیلی کم)روی حرارت بماند سپس از روی حرارت برمیداریم و بعد از اینکه خنک شدند به صورت گل رز بپیچید.
نکته:
۱.چسبندگی سیبها مانع از جدا شدن گلبرگها میشود.*
۲.اگر خواستیم میوه روی ژله بماند میتوانیم میوه مورد نظر را یکمقدار در فریزر بگذاریم تا یک کمی یخ شود بعد در ژله بریزیم.یا اینکه از ابتدا نریزیم بگذاریم یکمقدار ژله در یخچال بماند وخنک شود بعد میوه مورد نظر را بریزیم.*
(برای درست کردن ژله محتوی بسته ژله رو در ۱لیوان آبجوش حل میکنیم .خیلی خوب هم میزنیم تا ذرات پودری شکل حل بشه(میتونیم برای اینکه ژله شفاف تر بشه به روش بن ماری در این مرحله درست کنیم)بعد ۱لیوان آب سرد اضافه میکنیم خوب که هم زدیم در قالب مورد نظر میریزیم در یخچال وخارج از جایخی)اینم دستور ژله برای دوستی که خودش میدونه
(ایده گل رز از دوست عزیزم رویا جان)



سلام به وبلاگم خوش اومدین.آرزو هستم با سبدی پر از آرزوهای نو.دستان پر مهر وهنرمندتان رو می بوسم وهدیه ای از باغ تجربه و هنر روبه شما هنرمندان تقدیم میکنم تا توشه ای برای سفر زندگیتون باشه.در این وبلاگ قصد دارم غذاهایی که از (سال 78)از آشپزان هنرمند وماهر کشورمون یاد گرفتم ودرست کردم(منطورم برنامه های آشپزی صدا و سیما) در اختیار شما عزیزان قرار بدم دراین زمینه هیچ ادعایی ندارم و اینجا صرفا آرشیوی هست برای ثبت تجربیاتم همه عکسها از غذاهایی هست که خودم درست کردم.آماده نظراتتون هستم.لطف کنید تا جایی که امکان داره نظرات خصوصی نباشه.در ضمن دوستان خوبم اگه شرایط فراهم بود و دوست داشتید عکس هنرمندی هاتون رو برام به این آدرس بفرستید.