مواد لازم جهت تهیه فالوده شیرازی"
نشاسته گندم 200گرم
آب ولرم 800میلی لیتر
مواد لازم برای شربت فالوده:
شکر 300گرم
آب 400میلی لیتر
گلاب 50میلی لیتر( اگه خالصه کمتر بریزین)*
طرز تهیه:

ابتدا شربت رو آماده میکنیم..آب،شکر و گلاب رو با هم مخلوط تا ذرات شکر حل بشه بعد در فریزر قرار میدیم و هر 15دقیقه یه باز درمیاریم و تراشه های یخ کنار کاسه که جمع میشه رو هم میزنیم تا زمانیکه شربت حالت برفکی و یخی به خودش بگیره.

شربت باید قبل از درست شدن فالوده آماده شده باشه***

نشاسته رو با آب ولرم مخلوط میکنیم و خوب با همزن دستی هم میزنیم تا نشاسته خوب در آب حل بشه بعد از صافی رد میکنیم و در قابملمه میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم و به مدت 22دقیقه مدام هم میزنیم ( بیشتر یا کمتر از این زمان نباید باشه خیلی مهمه)***

تا کم کم آبش کشیده بشه و به شکل خمیر دربیاد خوب هم میزنیم تا خمیر بپزه.بعد که شفاف شد از روی حرارت برمیداریم.

و تا خمیر داغه داخل دستگاه میریزیم( من این وسیله رو منزل داشتیم استفاده کردم شما میتونین از آبکشی که سوراخهای ریزی داره استفاده کنید و با سینی فشار وارد کنید تا رشته ها خارج بشن)*
در کاسه ای بزرگ آب خیلی سرد میریزیم و داخلش تکه های یخ میریزیم و بعد با فشار دادن دستگاه خمیر رو داخل کاسه یخ میریزیم.
حالا رشته هامون آماده س ( البته رشته ها ممکنه به شکل کوتاهتری دربیاد ولی هیچ اشکال نداره مهم طعمشه)*

بعد رشته ها رو از آب یخ خارج میکنیم و به شربت یخ زده که قبلا آماده کردیم و داخل فریزر گذاشتیم اضافه میکنیم...(بهتره که خوب یخ زده باشه بعد میکوبیم تا به شکل یخ پودری بشه)*در همین مرحله س که رشته ها سفت و شکننده میشن.

حالا میتونین به شکل سنتی با شربت آلبالو ،توت فرنگی یا آبلیمو سروش کنید..

نوش جونتون..